🏘️ La Generalitat adquireix habitatges a Vilanova i la Geltrú per a lloguer social

❗️ En un moviment important destinat a millorar l’accés a l’habitatge, la Generalitat ha adquirit 98 pisos a Vilanova i la Geltrú amb la intenció de destinar-los al lloguer social. Aquesta decisió obre noves possibilitats en el panorama immobiliari local i reforça el compromís amb solucions d’habitatge assequibles.

📌 Aquests habitatges es situen estratègicament entre la Rambla Sant Jordi i els carrers de la Mare Isabel Ventosa, Josep Calvo i les Sínies de Vilanova i la Geltrú. Tot i haver estat construïdes durant l’auge immobiliari, la crisi econòmica del 2007 va deixar aquest projecte inacabat i els habitatges han quedat buits des de la data.

🏗️ La rehabilitació necessària per adequar aquestes propietats a les normatives actuals inclourà la reestructuració de distribucions interiors, la finalització d’espais comuns i la posada en marxa de totes les instal·lacions necessàries. Aquest procés requerirà una inversió aproximada de 7,2 milions d’euros i s’estima que comenci al tercer trimestre del 2025, amb una durada aproximada d’un any i tres mesos. En finalitzar la rehabilitació, cap a finals del 2026, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya gestionarà l’assignació d’aquests habitatges a les famílies inscrites en el registre de sol·licitants d’habitatge amb protecció oficial, col·laborant estretament amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per establir criteris d’accés equitatius.

🤝🏻 Com a immobiliària compromesa amb la comunitat, celebrem aquest pas cap a la millora de l’accés a l’habitatge. Estem dedicats a facilitar llars que s’ajustin a diverses necessitats i pressupostos, i valorem iniciatives que promoguin la inclusió i l’estabilitat residencial.

👀 Per a més informació sobre notícies del mercat immobiliari i actualitzacions com aquesta, us convidem a explorar el nostre blog, on trobareu més contingut rellevant i actualitzat.

Comparar listados

Comparar
×