Darder & Lupgens

Qui som

Serietat, professionalitat, i sobre tot, molta il·lusió són els pilars que han marcat l’inici del nostre projecte.

Departament immobiliari

Una llarga trajectòria professional ens avala en el ram immobiliari i volem oferir un tracte transparent i personal, juntament amb l’experiència adquirida durant molts anys.

Considerem que és primordial per als nostres clients rebre la confiança i la tranquil·litat que necessiten, així com l’assessorament complet per a qualsevol tràmit immobiliari que necessitin: a D&L ho poden trobar.

Oferim solucions a problemes administratius i jurídics diversos, com pot ser la finalització de la VPO, contractes immobiliaris , taxacions o poder dur a terme la compravenda d’un immoble.

Departament arquitectura

Amb més de vint anys de carrera professional, desenvolupem projectes d’arquitectura i disseny, així com tot tipus de tramitacions i documentacions que es puguin requerir en el camp immobiliari con cèdules d’habitabilitat, certificats energètics, legalitzacions, informes, etc.

Apostem per un bon preu en tots els serveis, i un tracte proper i de confiança, oferint un producte de garantia amb la màxima serietat i professionalitat.

Desenvolupem els projectes des de les primeres idees dels clients, segons les seves preferències de formes, materials, programes funcionals i possibilitats econòmiques.

El nostre servei al client abasta des de la preparació de la documentació tècnica, una petita reforma , la rehabilitació integral d’edificis, fins a edificacions de nova construcció.

equip-darder-lupgens

Mª Pau Bergillos , Ricard Darder i Miguel Angel Luque